Про м`ясо та м`ясні вироби

У харчуванні людини м'ясо - одно з основних джерел фосфору; з м'ясом надходять в організм людини мікроелементи й вітаміни. Екстрактивні речовини м'яса поліпшують смак їжі, викликають апетит, підсилюють секрецію травних залоз
детальніше...

ДСТУ і ТУ

Введені в дію нові національні стандарти на ковбасні вироби
детальніше...

Довідник CIAA про маркування нутриционной інформацією

Цей довідник є допоміжний засіб, який має допомогти членам CIAA реалізувати рекомендації CIAA за єдиною маркування нутриционной інформацією. Директива Європейської Ради від 24 вересня 1990 р 90/496 / ЄЕС щодо маркування харчових продуктів нутриционной інформацією розглядає маркування харчових продуктів, що поставляються кінцевому споживачеві і підприємствам громадського харчування (ресторани, лікарні, їдальні тощо) нутриционной інформацією. Правові посилання про включення директиви в національне право держав-членів можна знайти в додатку 1. Додаткові умови маркування нутриционной інформацією встановлені в постанові про регулювання нутріціонной і медичних тверджень від 18 січня № 20071924/2006 (ЄС). Постанова застосовується до нутріціонной і медичним твердженнями, пов'язаних з маркуванням, поданням і рекламою харчових продуктів, що поставляються кінцевим споживачам в існуючому вигляді.
детальніше...