Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ Напівкопчені
та варено-копчені

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Українська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4591:2006

Ресурс 1

Склад: яловичина, свинина, сало, сіль, цукор, перець чорний, горіх мускатний.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 18,0 г;
- жир, не більше 30,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 340,0 ккал.

  • Яловичина
  • Свинина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Фіброуз
Вакуум
~0,400
45 діб