Ювілейний -
ковбаси напівкопчені
та варено-копчені
Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Салямі Австрійська»
Вищий сорт
ТУ У 15.1-24615640-017-2003
Склад: свинина, сало хребтове, яловичина, сіль кухонна, прянощі (часник), екстракти прянощів (коріандр, часник, кмин, перець чорний, паприка.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 15,0 г;
- жир, не більше 35,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 376,0 ккал.
ОБОЛОНКА | ПАКУВАННЯ | ВАГА, КГ | ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ |
---|---|---|---|
Фіброуз | Вакуум | ~0,450 | 45 діб |
Білкозин | Вакуум | =0,330 | 45 діб |