Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ

Ковбаса сиров'ялена вищого сорту «Салямі в чорному перці»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-018:2005

Ресурс 1

Склад: філе курчат, сало, свинина, сіль кухонна, прянощі (перець чорний, перець духмяний).

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 22,0 г;
- жир, не більше 42,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 468,0 ккал.

  • Куриця
  • Свинина
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Чорний перець
Під вакуумом
=0,080
40 діб
Чорний перець
Під вакуумом
~1,000
40 діб