Правила виробництва Ювілейний:
Правило 2 - Сучасне обладнання

Сучасне обладнання

Організація виробничого процесу: структура, потужність і розташування обладнання розраховані європейським бюро “Lissner”, що спеціалізується на проектуванні м’ясопереробних підприємств. Наше підприємство створювалось за останнім словом науки та техніки, відповідно до найсучасніших європейським технологіям. У ході реалізації проекту було закуплено й запущено обладнання від світових лідерів, серед яких Banns (Німеччина), KJ (Данія), Seydelmann (Німеччина), Alpina (Швейцарія), Laska (Австрія), Bizerba (Німеччина), Schroter (Німеччина), Poly-Clip (Німеччина), Handtmann (Німеччина), Webomatic (Німеччина). Таким чином був створений унікальний м’ясокомбінат повного циклу, в якому весь процес від забою скота до пакування готової продукції проходить на одній території. Завдяки цьому як усі операційні процеси, так і переходи між ними, проходять на неухильно найвищому рівні. На сьогоднішній день наш виробничий комплекс є зразковим на території України, що підтверджено європейськими експертами в області м’ясопереробної промисловості.