Ювілейний -
ПРАВИЛА ВИРОБНИЦТВА​

Правила виробництва

Місія МКЮ полягає у тому, щоб забезпечити високу і стабільну якість продукції.
Для її реалізації спеціалісти Компанії неухильно слідують ключовим правилам, завдяки яким покупці можуть придбати якісну продукцію.

Правило №1
Якісна сировина

ПРАВИЛО №2
Сучасне устаткування

ПРАВИЛО №3
HACCP і санітарний контроль

ПРАВИЛО №4
Сучасна упаковка

ПРАВИЛО №5
Експерти своєї справи

ПРАВИЛО №6
Ефективне управління

ПРАВИЛО №7
Якісна доставка

Створено за правилами

Правило №1

Якісна сировина і повний прозорий цикл виробництва

Правило №5

Найкращий персонал, відповідальність та соціальні гарантії

Правило №2

Сучасне устаткування від світових лідерів

Правило №6

Ефективне автоматизоване управління виробництвом

Правило №3

HACCP та суворий санітарний контроль на всіх етапах

Правило №7

Швидка якісна доставка до прилавка магазину

Правило №4

Сучасна упаковка, довше зберігає якість і свіжість

Суворе дотримання цих правил дозволяє МКЮ стабільно займати лідируючі позиції у м’ясопереробній галузі.