Ювілейний -
ПРАВИЛА ВИРОБНИЦТВА
Правила виробництва
Місія МКЮ полягає у тому, щоб забезпечити високу і стабільну якість продукції.
Для її реалізації спеціалісти Компанії неухильно слідують ключовим правилам, завдяки яким покупці можуть придбати якісну продукцію.
Створено за правилами
Правило №1
Якісна сировина і повний прозорий цикл виробництва
Правило №5
Найкращий персонал, відповідальність та соціальні гарантії
Правило №2
Сучасне устаткування від світових лідерів
Правило №6
Ефективне автоматизоване управління виробництвом
Правило №3
HACCP та суворий санітарний контроль на всіх етапах
Правило №7
Швидка якісна доставка до прилавка магазину
Правило №4
Сучасна упаковка, довше зберігає якість і свіжість
Суворе дотримання цих правил дозволяє МКЮ стабільно займати лідируючі позиції у м’ясопереробній галузі.