Правила виробництва Ювілейний:
Правило 3 - HACCP та санітарний контроль

HACCP і санітарний контроль

Наше виробництво пройшло сертифікацію НАССР (міжнародний стандарт безпеки харчової продукції) відповідно до вимог ДСТУ 4161-2003 системи управління безпеки харчових продуктів. Ця система забезпечує контроль на усіх етапах проходження технологічного циклу, в будь-якій точці процесу виробництва, зберігання і реалізації продукції. Для отримання системі НАССР ми зобов’язані не тільки досліджувати свій власний продукт и методи виробництва, але й застосовувати цю систему і її вимоги до постачальників сировини, допоміжним матеріалам, а також системі роздрібної торгівлі. Для того щоб ізолювати виробництво від негативних впливів, використовується безконтактні крани, сучасний спецодяг. Здійснюється щоденна обробка цехів за допомогою обладнання компанії Ecolab– лідера в галузі виробництва професійних миючих та дезінфікуючих засобів. Це дозволяє гарантувати якість і повну безпеку будь-якого нашого продукту.