Ювілейний -
Історія компанії
Історія компанії
Офіційним днем народження ТОВ м’ясокомбінат «Ювілейний» вважається 19 грудня 1996.
Важливі дати:
19 грудня 1996 р. – дата створення МКЮ, відкриття першого цеху по виробництву ковбасної продукції.
1998 р. – розпочав свою діяльність забійний цех, розпочато виробництво продукції у вакуумній упаковці
1999 р. – відкрито філіалу Кривому Розі
2001 р. – відкрито другий цех з виробництва ковбасної продукції
2001 р. – відкрито першу фірмову крамницю МКЮ
2001 р. – Компанія стає генеральним спонсором дитячого футбольного клубу «Ювілейний»
2002 р. – відкрито філіал в Запоріжжі
2003 р. – на ринок виводиться торгова марка «Ювілейний Класика»
2003 р. – на ринок виводиться торгова марка «Ювілейний Преміум»
2004 р. – відкрито найсучасніший на території України виробничий цех і розподільний комплексу
2007 р. – відкрито філіали у Луганську та Донецьку
2007-2010 рр. – Компанією відкрито десять магазинів фірмової торгівлі мережі МКЮ
З 1998 по 2013 підприємство нагороджено дипломами, медалями і кубками у таких номінаціях як: «Кращий виробник регіону», «За кращу продукцію», «За задоволення потреб громадян», «Улюблена м’ясна марка» і головний приз – премія Вищої проби.В 2009 році колектив підприємства отримує “Подяку прем`єр-міністра України”.
З 2009 по 2010 на підприємстві працював член Європейської асоціації м’ясопереробних заводів від Словакії і експерт з якості м’ясокомбінату «Ювілейний» Вільям Похлі.
За 17 років своєї діяльності МКЮ зайняв лідируючі позиції на ринку та став одним з найбільших м’ясопереробного комплексу в Україні.
13 000
Магазинів по Україні
450
Спеціалізованого транспорту
15
Представництв в Україні
НАССР
Безпечне виробництво
Правила виробництва «Ювілейний»
Правило №1
Якісна сировина і повний прозорий цикл виробництва
Правило №5
Найкращий персонал, відповідальність та соціальні гарантії
Правило №2
Сучасне устаткування від світових лідерів
Правило №6
Ефективне автоматизоване управління виробництвом
Правило №3
HACCP та суворий санітарний контроль на всіх етапах
Правило №7
Швидка якісна доставка до прилавка магазину
Правило №4
Сучасна упаковка, довше зберігає якість і свіжість