Ювілейний -
Історія компанії

Історія компанії

Офіційним днем народження ТОВ м’ясокомбінат «Ювілейний» вважається 19 грудня 1996.

Важливі дати:

19 грудня 1996 р. – дата створення МКЮ, відкриття першого цеху по виробництву ковбасної продукції.

1998 р. – розпочав свою діяльність забійний цех, розпочато виробництво продукції у вакуумній упаковці

1999 р. – відкрито філіалу Кривому Розі

2001 р. – відкрито другий цех з виробництва ковбасної продукції

2001 р. – відкрито першу фірмову крамницю МКЮ

2001 р. – Компанія стає генеральним спонсором дитячого футбольного клубу «Ювілейний»

2002 р. – відкрито філіал в Запоріжжі

2003 р. – на ринок  виводиться торгова марка «Ювілейний Класика»

2003 р. – на ринок  виводиться торгова марка «Ювілейний Преміум»

2004 р. – відкрито найсучасніший на території України виробничий цех і розподільний комплексу

2007 р. – відкрито філіали у Луганську та Донецьку

2007-2010 рр. – Компанією відкрито десять магазинів фірмової торгівлі мережі МКЮ

З 1998 по 2013 підприємство нагороджено дипломами, медалями і кубками у таких номінаціях як: «Кращий виробник регіону», «За кращу продукцію», «За задоволення потреб громадян», «Улюблена м’ясна марка» і головний приз – премія Вищої проби.В 2009 році колектив підприємства отримує “Подяку прем`єр-міністра України”.

З 2009 по 2010 на підприємстві працював член Європейської асоціації м’ясопереробних заводів від Словакії і експерт з якості м’ясокомбінату «Ювілейний» Вільям Похлі.

За 17 років своєї діяльності МКЮ зайняв лідируючі позиції  на ринку та став одним з найбільших м’ясопереробного комплексу в Україні.

13 000

Магазинів по Україні

450

Спеціалізованого транспорту

15

Представництв в Україні

НАССР

Безпечне виробництво

Правила виробництва «Ювілейний»

Правило №1

Якісна сировина і повний прозорий цикл виробництва

Правило №5

Найкращий персонал, відповідальність та соціальні гарантії

Правило №2

Сучасне устаткування від світових лідерів

Правило №6

Ефективне автоматизоване управління виробництвом

Правило №3

HACCP та суворий санітарний контроль на всіх етапах

Правило №7

Швидка якісна доставка до прилавка магазину

Правило №4

Сучасна упаковка, довше зберігає якість і свіжість