Ювілейний -
контроль якості

Контроль якості

Найважливішим показником ефективної діяльності м’ясокомбінату «Ювілейний» є забезпечення високої якості продукції, яка відповідає усім вимогам законодавства та наших покупців.

Щоб досягти даної мети, ми впровадили систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO:22000. 

Це система аналізу небезпек і контролю (регулювання) в критичних точках – вона ідентифікує, оцінює і контролює фактори на всіх етапах виробництва, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.

На підприємстві дотримується строгий санітарний контроль, який забезпечується сучасним обладнанням та розробленими інструкціями для усіх працівників.

Величезна увага приділяється контролю всієї вхідної сировини та допоміжних матеріалів, здійснюється жорсткий ветеринарний, виробничий і лабораторний контроль, як сировини, так і готової продукції. Всі ланки технологічних процесів працюють злагоджено, організовано і з педантичною точністю. Виробничі процеси контролюються на кожній дільниці технологами та майстрами.

Усі представництва м’ясокомбінату «Ювілейний» обладнані сучасними складами, а транспорт – спеціалізованим холодильним обладнанням, що гарантує дотримання умов зберігання продукції

Ми відслідковуємо весь шлях нашої продукції від сировини до полиці магазинів, щоб бутим впевненим у тому, що наші покупці до свого столу отримають свіжі та якісні ковбасні та м’ясні вироби.