Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ Напівкопчені
та варено-копчені

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Дрогобицька»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4435:2005

Ресурс 1

Склад: свинина, сіль, перець чорний, перець духмяний, кмин, цукор.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 20,0 г;
- жир, не більше 12,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 190,0 ккал.

  • Свинина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Фіброуз
Вакуум
~0,450
45 діб
Фіброуз
Вакуум
~0,330
45 діб