Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ Напівкопчені
та варено-копчені

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Краківська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4435:2005

Ресурс 1

Склад: свинина, яловичина, сіль кухонна, часник свіжий, перець чорний, перець духмяний, цукор білий.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 15,0 г;
- жир, не більше 36,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 385,0 ккал.

  • Свинина
  • Яловичина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Натуральна
Вакуум
~0,450
25 діб