Ювілейний -
новини

Підтримка у важку хвилину: м'ясокомбінат «Ювілейний» передав нові меблі в міську лікарню


М’ясокомбінат «Ювілейний» продовжує підтримувати лікарів Дніпра. У липні предстаставники компанії закупили необхідні меблі для «Дніпропетровської шостої клінічної міської лікарні».

Нагадаємо, що минулого місяця м’ясокомбінат «Ювілейний» доставив до лікарні прибори для очищення і знезараження повітря, безконтактні термометри і антисептики. Цього разу команда м’ясокомбінату допомогла з поліпшенням меблів в медустанові.

Під час минулого візиту представники «Ювілейного» відзначили катастрофічну нестачу стільців в клінічній лікарні. У деяких шестимісних палатах міг стояти лише один стілець! Працівники лікарні тільки підтвердили сумну ситуацію.

Тому в липні «Ювілейний» закупив для «Дніпропетровської міської клінічної лікарні» нові стільці. Першу партію доставили ще 3 липня. Наступна партія буде в лікарні найближчим часом.

Ця покупка допомогла укомплектувати меблі в їдальні, палатах і деяких кабінетах клінічної лікарні.

М’ясокомбінат «Ювілейний» і надалі співпрацюватиме з шостою міською лікарнею Дніпра. Уже в серпні представники компанії ще раз направлять до лікарні необхідне медустанові обладнання.

Команда «Ювілейного» сподівається, що ця допомога допоможе пацієнтам і лікарям почувати себе комфортніше в медустанові.

більше інформації

09.07.2020