Самобранка -
КОВБАСИ

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Карпатська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-021:2009

Ресурс 1

Склад: свинина, сіль кухонна, перець чорний, горіх мускатний.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 14,0 г;
- жир, не більше 28,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 310,0 ккал.

  • Свинина
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Натуральна
Під газом
~0,350
25 діб
Натуральна
Під газом
~1,500
25 діб