Самобранка -
ковбаси напівкопчені та варено-копчені

Ковбаса напівкопчена першого сорту «Салямі Фінська»

Ресурс 2

Перший сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-021:2009

Ресурс 1

Склад: сало, свинина, філе курчат-бройлерів, сіль, крохмаль картопляний, перець чорний, часник, перець духмяний, лактоза та молочний білок.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 13,0 г;
- жир, не більше 40,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 420,0 ккал.

  • Свинина
  • Куриця
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Фіброуз
Вакуумна
~0,350
45 діб
Фіброуз
Вакуумна
~0,900
45 діб