Самобранка -
КОВБАСИ

Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Краківська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4435:2005

Ресурс 1

Склад: свинина , яловичина , грудинка свиняча , сіль кухонна, прянощі мелені (перець чорний, перець духмяний, часник).

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 15,0 г;
- жир, не більше 36,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 285,0 ккал.

  • Яловичина
  • Свинина
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Натуральна
Під газом
~0,400
25 діб