Тавро -
напівфабрикати
зі свинини

Напівфабрикат м’ясний посічений охолоджений. Ковбаса «Українська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м'ясна сировина 100% (свинина знежилована напівжирна, сало хребтове), сіль кухонна, перець чорний, екстракти прянощів (часник, селера), антиоксидант ізо-аскорбінат натрію, стабілізатори (поліфосфати, пшенична клейковина), загущувач карагенан, бульйон, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, бобова клітковина.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 11,0 г;
- жир, не більше 21,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 233,0 ккал.

  • Свинина
  • Спеції

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 7 діб. Запаковано в захисному середовищі.