Тавро -
напівфабрикати
з яловичини

Напівфабрикат м’ясний натуральний крупно­шмат­ко­вий охолоджений з ялови­чини. Котлетне м’ясо

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м’ясна м’якоть з шийної частини, пашини, міжреберне м’ясо, м’якоть з гомілкової, променевої та ліктьової кісток.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 17,8 г;
- жир, не більше 10,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 161,0 ккал.

  • Яловичина

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 7 діб. Запаковано під вакуумом.