Тавро -
напівфабрикати
з яловичини
Напівфабрикат м’ясний натуральний крупношматковий охолоджений з яловичини. Котлетне м’ясо
Вищий сорт
ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009
Склад: м’ясна м’якоть з шийної частини, пашини, міжреберне м’ясо, м’якоть з гомілкової, променевої та ліктьової кісток.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 17,8 г;
- жир, не більше 10,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 161,0 ккал.
Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .
Строк придатності запакованої продукції: 7 діб. Запаковано під вакуумом.