Тавро -
напівфабрикати
з яловичини

Напівфабрикат м’ясний натуральний крупно­шматко­вий охолоджений з ялови­чини. Лопатка

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м’ясна м’якоть або пласт м’яса, зняті з лопаткової і плечової кісток.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 19,3 г;
- жир, не більше 6,6 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 137,0 ккал.

  • Яловичина

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 7 діб. Запаковано під вакуумом.