Тавро -
напівфабрикати
з яловичини

Напівфабрикат м’ясний нату­ральний крупно­шматко­вий охолоджений з ялови­чини. Тазостегнова части­на (окіст)

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м’язи, відділені від тазової, крижової і стегнової кісток одним шматком.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 20,2 г;
- жир, не більше 6,4 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 138,0 ккал.

  • Яловичина

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 7 діб. Запаковано під вакуумом.