Ювілейний -
ковбаси напівкопчені
та варено-копчені

Ковбаса напівкопчена ви­щого сорту «Фуршетна»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-021:2009

Ресурс 1

Склад: свинина, сало, стегно курчат-бройлерів, яловичина, сіль кухонна, горіх мускатний, коріандр, перець, чилі .

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 13,0 г;
- жир, не більше 32,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 340,0 ккал.

  • Свинина
  • Куриця
  • Яловичина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Фіброуз
Вакуум
~0,450
45 діб
Фіброуз
Вакуум
=0,330
45 діб