Ювілейний -
ковбаси напівкопчені
та варено-копчені
Ковбаса напівкопчена вищого сорту «Фуршетна»


Вищий сорт
ТУ У 15.1-24615640-021:2009
Склад: свинина, сало, стегно курчат-бройлерів, яловичина, сіль кухонна, горіх мускатний, коріандр, перець, чилі .
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 13,0 г;
- жир, не більше 32,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 340,0 ккал.
ОБОЛОНКА | ПАКУВАННЯ | ВАГА, КГ | ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ |
---|---|---|---|
Фіброуз | Вакуум | ~0,450 | 45 діб |
Фіброуз | Вакуум | =0,330 | 45 діб |