Ювілейний -
ковбаси сирокопчені та сиров'ялені

Ковбаса сиров’ялена вищого сорту «Суджук»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4427:2005

Ресурс 1

Склад: яловичина, жир-сирець яловичий, сіль кухонна харчова, часник свіжий, перець чорний, перець духмяний, кмин, цукор білий.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 25,0 г;
- жир, не більше 40,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 460,0 ккал.

  • Яловичина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Білкозин
Вакуум
~0,280
120 діб