Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ

Ковбаса сиров'ялена вищого сорту «Салямі в прованських травах»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-018:2005

Ресурс 1

Склад: свинина, сіль кухонна, суміш перців (перець чорний, перець червоний).

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 24,0 г;
- жир, не більше 28,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 349,0 ккал.

  • Свинина
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Базилік, майоран, розмарин, шавлія, чабер, орегано, тим’ян, м’ята
Під вакуумом
=0,080
40 діб
Базилік, майоран, розмарин, шавлія, чабер, орегано, тим’ян, м’ята
Під вакуумом
~1,000
40 діб