Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ
Ковбаса сиров'ялена вищого сорту «Салямі в прованських травах»
Вищий сорт
ТУ У 15.1-24615640-018:2005
Склад: свинина, сіль кухонна, суміш перців (перець чорний, перець червоний).
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 24,0 г;
- жир, не більше 28,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 349,0 ккал.
ОБОЛОНКА | ПАКУВАННЯ | ВАГА, КГ | ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ |
---|---|---|---|
Базилік, майоран, розмарин, шавлія, чабер, орегано, тим’ян, м’ята | Під вакуумом | =0,080 | 40 діб |
Базилік, майоран, розмарин, шавлія, чабер, орегано, тим’ян, м’ята | Під вакуумом | ~1,000 | 40 діб |