Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ
Ковбаса сиров'ялена вищого сорту «Салямі в паприці»

Вищий сорт
ТУ У 15.1-24615640-018:2005
Склад: яловичина, сало, філе курчат, свинина, сіль кухонна, глюкозний сироп, екстракт паприки, прянощі (перець чорний, перець духмяний).
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 21,0 г;
- жир, не більше 40,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 448,0 ккал.
ОБОЛОНКА | ПАКУВАННЯ | ВАГА, КГ | ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ |
---|---|---|---|
Паприка червона | Під вакуумом | =0,080 | 40 діб |
Паприка червона | Під вакуумом | ~1,000 | 40 діб |