Ювілейний ПРЕМІУМ-
КОВБАСИ

Ковбаса сиров'ялена вищого сорту «Салямі в паприці»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ДСТУ 4427:2005

Ресурс 1

Склад: яловичина, сало, філе курчат, свинина, сіль кухонна, глюкозний сироп, екстракт паприки, прянощі (перець чорний, перець духмяний).

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 21,0 г;
- жир, не більше 40,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 448,0 ккал.

  • Свинина
  • Куриця
  • Яловичина
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Паприка червона
Під вакуумом
=0,080
40 діб
Паприка червона
Під вакуумом
~1,000
40 діб