Тавро -
напівфабрикати
зі свинини

Напівфабрикат м’ясний на­туральний крупно­шмат­ко­вий охолоджений зі сви­ни­ни. Грудинка без шкури з ребром

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м’ясна м’якоть або пласт м’яса, виділені з грудного поверхневого, грудного глибокого м’язів з ребрами, без шкури.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 8,0 г;
- жир, не більше 63,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 602,0 ккал.

  • Свинина

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 10 діб. Запаковано під вакуумом.