Тавро -
напівфабрикати
зі свинини
Напівфабрикат м’ясний натуральний крупношматковий охолоджений зі свинини. Котлетне м’ясо
Вищий сорт
ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009
Склад: м’ясна м’якоть, виділена з нижньої половини ребер; міжсоскової та пахової частин; з гомілкової, променевої та ліктьової кісток; зрізки, отримані при обвалюванні крупношматкових напівфабрикатів.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 11,4 г;
- жир, не більше 41,7 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 421,0 ккал.
Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .
Строк придатності запакованої продукції: 10 діб. Запаковано під вакуумом.