Тавро -
напівфабрикати
зі свинини

Напівфабрикат м’ясний натуральний крупно­шмат­ко­вий охолоджений зі свинини. Котлетне м’ясо

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1 – 24615640-023:2009

Ресурс 1

Склад: м’ясна м’якоть, виділена з нижньої половини ребер; міжсоскової та пахової частин; з гомілкової, променевої та ліктьової кісток; зрізки, отримані при обвалюванні крупношматкових напівфабрикатів.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 11,4 г;
- жир, не більше 41,7 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 421,0 ккал.

  • Свинина

Умови зберігання: при температурі від 0°С до плюс 4°С .   

Строк придатності запакованої продукції: 10 діб. Запаковано під вакуумом.