Ювілейний -
ковбаси напівкопчені та варено-копчені

Ковбаса напівкопчена ви­щого сорту «Карпатська»

Ресурс 2

Вищий сорт

Ресурс 1

ТУ У 15.1-24615640-021:2009

Ресурс 1

Склад: свинина, сіль кухонна, часник свіжий, перець чорний, любисток, коріандр.

Ресурс 1

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту:
- білок, не менше 13,0 г;
- жир, не більше 37,0 г.

Ресурс 1

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:
- 385,0 ккал.

  • Свинина
  • Спеції
ОБОЛОНКА
ПАКУВАННЯ
ВАГА, КГ
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Натуральна
Вакуумна
~0,350
25 діб